Cтоматология Косметология Стоимость Контакты Новости Помощь Регистрация Вход
Cтоматология Косметология Стоимость Контакты Новости Помощь Вход Регистрация

Paylink для POS-терміналів

Автоматизація платежів та їх фіскалізація, передача даних ЕПЗ.

Відповідно до Наказу №13 Міністерства Фінансів України у разі використання платіжних карток через термінали, які з’єднані з пРРО – фіскальний чек обов’язково повинен містити пункти 11-18 (в т.ч. дані ЕПЗ, найменування платіжної системи, тощо).

В той же час, згідно роз’яснень податкової служби, поєднувати платіжні термінали та пРРО не обов'язково.

Відтак у підприємства виникає право не передавати дані ЕПЗ та іншу інформацію у фіскальних чеках, у разі якщо платіжний термінал не з’єднано чи не поєднано з пРРО.

Проте, спираючись на рекомендації юристів та спеціалістів компанії CheckBox все ж рекомендуємо налаштувати зв’язку між платіжним терміналом та пРРО

Для цього в Сliniccards реалізовано технічне рішення від CheckBox щодо автоматизації процесу оплат пацієнтів та фіскалізації платежів. Зробити це можна за допомогою програми PayLink.

PayLink – це програма, яка дозволяє підключити фізичний банківський термінал до системи Сliniccards, для того, щоб при отриманні карткових платежів дані ЕПЗ додавались у фіскальний чек автоматично.

Також ви можете скористатись одним рішенням щодо прийому оплат, фіскалізації, передачі даних ЕПЗ та збереження усієї інформації в картці пацієнта - QR-каси від Monobank та Cliniccards.

Більше про налаштування та роботу PayLink читайте в довідці Сliniccards.